Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sydämen valo-intuitiivinen hoito
Noin 6O min + 2O-3O min keskustelu 65 €

Hoidoissa energia tuntuu usein lempeinä virtauksina, jotka koetaan hyvin rentouttavana. Hoito voi tapahtua kaksisuuntaisesti vahvistamalla ja eheyttämällä kehoa tai avaamalla kehossa olevia tukoskohtia. Valon avulla avataan tukoskohtia auran eri tasoilta, tuodaan tietoisuuteen mm. kehoon kätkeytyneitä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja, uskomuksia tai asioita, joista olemme valmiita irti päästämään. 

Jokainen hoito on erilainen ja lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista, intuition ohjaamana vieden kohti asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito toimii parhaiten useamman peräkkäisen hoidon sarjana, prosessina. Usein jo kolmessa hoitokerrassa huomaa positiivisia muutoksia. Kuitenkin hoidossa voi käydä myös yksittäisenä hoitona, jolloin tavoitteena on enemmän rentoutuneen tilan hakeminen ja stressin poisto. 

Hoidon jälkeen olo on yleensä kevyt ja rentoutunut. Välillä kehosta voi nousta tietoisuuteen erilaisia tai pieniä kiputiloja puhdistumisen myötä, jotka lienevät yleensä 2-3 päivän aikana. Nämä ovat merkkejä siitä, että puhdistumista tapahtuu kehossamme. Hoidon jälkeen on hyvä varata rauhallista aikaa palautua hoidosta ja nauttia rentoutuneesta olotilasta. Yleensä aineenvaihdunta on vilkkaampi ja hoito jatkuu puhdistumisen merkeissä hoidon jälkeenkin. Suositellaan runsasta veden juontia. 

Nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä intuitiivisen hoidon kautta!